Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

 

Φτιάξε τον Τέλειο Σκελετό Ποδηλάτου για Σένα

Ο κάθε αναβάτης είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Η ηλικία, το βάρος, το ύψος, το μήκος των χεριών και των ποδιών του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Αυτά όμως παίζουν καθοριστικό ρόλο, όταν ψάχνεις τον τέλειο σκελετό για σένα.

Ένα ποδήλατο όμοιο με χιλιάδες άλλα, που παράχθηκε μέσα σε ένα εργοστάσιο, αποκλείεται να καταφέρει να προσφέρει άνεση, σταθερότητα και σιγουριά σε έναν τυχαίο αναβάτη, αφού οι πιθανότητες ένα μοντέλο να εξυπηρετήσει εξίσου αποτελεσματικά έναν τεράστιο αριθμό ανδρών και γυναικών είναι μικρές.

Η εταιρεία κατασκευής χειροποίητων ποδηλάτων Fidusa βρίσκεται στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια, φτιάχνοντας σκελετούς και ποδήλατα από το μηδέν, ώστε να ταιριάζουν επακριβώς στον σωματότυπο αλλά και τη χρήση που επιθυμεί ο κάθε αναβάτης. Το γεγονός ότι ο σκελετός κατασκευάστηκε εξαρχής σύμφωνα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του κάθε αγοραστή καθιστά την ευχάριστη και ομαλή χρήση εγγυημένη. Ο σκελετός είναι το μυστικό που κάνει ένα ποδήλατο να ξεχωρίζει και να φαντάζει ως προέκταση του αναβάτη.

Γιατί να επιλέξεις τον σκελετό ποδηλάτου σου από τη Fidusa;

Από το 1985 η Fidusa φτιάχνει σκελετούς ποδηλάτων που είναι ειδικά διαμορφωμένοι στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε αναβάτη. Ο κάθε σκελετός είναι μοναδικός με όλη τη σημασία της λέξης, καθώς έχει και τον δικό του σειριακό αριθμό. Η κατασκευή είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αφού περιλαμβάνει θέματα γεωμετρίας, επιλογή σωλήνων και υλικών. Η εταιρεία κατασκευάζει σκελετούς από ατσάλι, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, αφού αυτά τα τρία υλικά συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ανθεκτικού και ευκολοκίνητου ποδηλάτου.

Όσο για την εξωτερική εμφάνιση του σκελετού, ο κάθε αναβάτης μπορεί να επιλέξει τα σχέδια και τα χρώματα που επιθυμεί, για να φτιάξει το ποδήλατο των ονείρων του.

Είτε χρειάζεσαι μόνο τον σκελετό είτε θέλεις συμβουλές και βοήθεια με την επιλογή και την τοποθέτηση των περιφερειακών, η Fidusa είναι δίπλα σου, για να έχεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το τέλειο tailor-made ποδήλατο.