Βλέπετε 1–9 από 25 αποτελέσματα

Ποδήλατα Δρόμου με Προσωπικότητα!

Τα ποδήλατα μοιάζουν με τους αναβάτες τους: έχουν προσωπικότητα και διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να προσαρμόζονται και να ζουν αρμονικά με το περιβάλλον γύρω τους. Για έναν αναβάτη που τρέχει, διανύει-καλύπτει μεγάλες αποστάσεις πάνω σε άσφαλτο, τα ποδήλατα δρόμου είναι η σωστή κατηγορία, η ιδανική επιλογή, καθώς μόνο ένα τέτοιο μπορεί να του προσφέρει την άνεση και την επίδοση που χρειάζεται και αναμένει. Βόλτες, προπονήσεις ή αγώνες με το σωστό ποδήλατο δρόμου γίνονται πιο ευχάριστες και αποδοτικές από ποτέ.

Η εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Fidusa έρχεται σε επαφή με κάθε ποδηλάτη ξεχωριστά και φτιάχνει ποδήλατα δρόμου από το μηδέν στα μέτρα, τις απαιτήσεις και τα θέλω του καθενός. Με το μεράκι και τη γνώση των ειδικών, κάθε αναβάτης παίρνει στα χέρια του ένα πραγματικά μοναδικό ποδήλατο δρόμου που όχι μόνο ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπό του αλλά επίσης κινείται αρμονικά πάνω στην άσφαλτο.

Γιατί η Fidusa φτιάχνει tailor-made ποδήλατα δρόμου;

Το στοιχείο που κάνει τη Fidusa να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι κατασκευάζει το κάθε ένα ποδήλατο από την αρχή. Αυτό εξυπηρετεί τον υπέρτατο στόχο της εταιρείας που δεν είναι άλλος από το δώρο της τέλειας ποδηλατικής εμπειρίας. Το μυστικό για αυτό το μοναδικό δώρο έγκειται στη χειροποίητη κατασκευή ενός εξατομικευμένου ποδηλάτου. Η Fidusa βεβαίως φτιάχνει τα ποδήλατα δρόμου με βάση τη σωματική διάπλαση και τις συνήθειες του κάθε αγοραστή.

Ανάλογα με το σώμα σου (ηλικία, φύλο, ύψος και βάρος), θα δημιουργηθεί ο σκελετός που θα σε «κρατάει» και πάνω στον οποίο θα νιώθεις άνετα. Βάσει του πόσο συχνά είσαι στην άσφαλτο και το είδος της γυμναστικής που κάνεις, π.χ. αν τρέχεις σε αγώνες δρόμου ή αν απλά βγαίνεις για βόλτα στην πόλη, θα επιλεχθούν το υλικό κατασκευής, τα λάστιχα και ο εξοπλισμός. Όλες οι τελικές επιλογές για τη δημιουργία ενός tailor-made ποδηλάτου δρόμου γίνονται ύστερα από κριτική σκέψη με αποκλειστικά κριτήρια τα χαρακτηριστικά ενός ποδηλάτου δρόμου και τα φυσικά γνωρίσματα του κάθε αναβάτη.

Όσο για το χρώμα και το σχέδιο του ποδηλάτου; Αυτό είναι καθαρά στις προτιμήσεις του αναβάτη!