Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Μοναδικά Ποδήλατα Πίστας για Επαγγελματίες 

Η θριαμβευτική νίκη σε έναν ποδηλατικό αγώνα είναι το αποτέλεσμα τριών σπουδαίων παραγόντων: της σκληρής προπόνησης, της ακμαίας ψυχολογίας και ενός ποδηλάτου που ταιριάζει γάντι στον αναβάτη. Για να μην αφήσεις περιθώρια να σου κλέψουν τη νίκη μέσα από τα χέρια, αξίζει να γυρίσεις την πλάτη σου σε αγωνιστικά ποδήλατα μαζικής και τυποποιημένης παραγωγής και να επενδύσεις σε χειροποίητα ποδήλατα πίστας που φτιάχνονται στα μέτρα του κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

Η εταιρεία κατασκευής tailor-made ποδηλάτων Fidusa είναι η πρώτη επιλογή Ελλήνων και ξένων επαγγελματιών και πρωταθλητών που αγωνίζονται στις πίστες παίρνουν μέρος σε αγώνες ποδηλασίας, καθώς εγγυάται την εκπλήρωση του τρίτου κανόνα για την επιτυχία. Ακόμα και η Εθνική μας ομάδα έχει τεστάρει και επιβεβαιώσει την αποδοτικότητα των ποδηλάτων Fidusa.

Γιατί να προτιμήσεις τα ποδήλατα πίστας της Fidusa;

Ο λόγος που η Fidusa βρίσκεται στην καρδιά πάμπολλων αθλητών είναι η προσοχή και η επιμέλεια που προσφέρει σε όλα τα ποδήλατα πίστας. Ο σκελετός του ποδηλάτου κατασκευάζεται από ανθρακονήματα, ένα μοντέρνο υλικό με μεγάλη αντοχή και χαμηλό βάρος, ή αλουμίνιο. Πέρα από το υλικό, κάθε πτυχή του σκελετού προσαρμόζεται στα μέτρα του αναβάτη, ώστε να ανταποκρίνεται ακριβώς στο ύψος, το βάρος και τα άκρα του ποδηλάτη.

Αφού κατασκευαστεί ο σκελετός, ο εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί πάνω του θα πρέπει να συμβάλλει στην ομαλή και αβίαστη κίνηση του ποδηλάτου πάνω στην ειδική πίστα ποδηλασίας στο παρκέ ή στο τσιμέντο. Τα λάστιχα, οι τροχοί, τα φρένα, το πιρούνι και άλλα πολλά είναι απαραίτητα στοιχεία που συζητούνται εκτενώς με τον κάθε αναβάτη πριν τοποθετηθούν στο ποδήλατο πίστας. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η δημιουργία ανταλλακτικών αλουμινίου της Fidusa επιτρέπει στην εταιρεία να βρίσκεται στο πλευρό του κάθε αναβάτη για οτιδήποτε χρειαστεί, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του ποδηλάτου του.

Τέλος, εξίσου σημαντικό με την επίδοση είναι και η εμφάνιση που έχουν τα ποδήλατα πίστας. Όλοι οι αθλητές μπορούν να ζητήσουν όποια χρώματα και σχέδια αντικατοπτρίζουν καλύτερα την προσωπική τους αισθητική και συμβολίζουν τη χώρα τους, και η Fidusa παραδίδει πάντοτε ένα εντυπωσιακό και άψογο ποδήλατο πίστας όπως ακριβώς το ονειρεύονται.