Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Ποδήλατα Μονής Ταχύτητας για Αναβάτες Εθισμένους στην Περιπέτεια

Όταν είσαι μόνο εσύ και ο δρόμος μπροστά, όταν τα πόδια σου κάνουν ασταμάτητα πετάλι σαν μαγεμένα και ο αέρας ψιθυρίζει ενθαρρυντικά λόγια στο αυτί σου, για να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος και ζέση την πορεία σου, χρειάζεσαι ένα ειδικό ποδήλατο που να αντέχει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Τα ποδήλατα μονής ταχύτητας είναι η τέλεια επιλογή για όσους λατρεύουν να τρέχουν και επιθυμούν έναν απλοποιημένο τύπο οδήγησης. Άλλωστε, γιατί να αγχώνεσαι για την αλλαγή ταχυτήτων, όταν μπορείς να επικεντρωθείς αποκλειστικά στη βόλτα ή τη μετακίνησή σου;

Η εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Fidusa, έχοντας κατασκευάσει άπειρα επιτυχημένα αγωνιστικά ποδήλατα δρόμου και πίστας, προσφέρει τώρα σε επαγγελματίες και έμπειρους αναβάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν χειροποίητα ποδήλατα μονής ταχύτητας για τον δρόμο. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στο κόκκινο, ενώ η άνεση παραμένει σε ανεπανάληπτα κορυφαία επίπεδα.

Σε τι διαφέρουν τα ποδήλατα μονής ταχύτητας της Fidusa από άλλα είδη;

Η βασική διαφορά που εντοπίζεται ανάμεσα στα ποδήλατα μονής ταχύτητας και σε όλα τα υπόλοιπα είναι φυσικά ότι τα πρώτα διαθέτουν μία μόνο ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ταχύτητας για τη διευκόλυνση στην οδήγηση, ειδικά στις ανηφόρες και τις κατηφόρες.

Τα ποδήλατα μονής ταχύτητας της Fidusa διακρίνονται για το πόσο ελαφριά αλλά και αθόρυβα είναι, επιτρέποντας την πανεύκολη και γρήγορη μετακίνηση στους διάφορους δρόμους της πόλης. Δε θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη το γεγονός ότι μπορείς να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες με ένα τέτοιο ποδήλατο.

Παράλληλα, δε θα νιώσεις στιγμή να χάνεις τον έλεγχο, αφού τα ποδήλατα Fidusa είναι κατασκευασμένα με βάση τις δικές σου αναλογίες και συνήθειες, μετατρέποντάς τα έτσι σε κομμάτι του σώματος και του εαυτού σου. Ο αναβάτης έχει την ελευθερία να επιλέξει τα χρώματα και τα σχέδια που θα διακοσμούν το ποδήλατό του.