Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Ποδήλατα Βουνού για Ασυναγώνιστες Περιπέτειες

Για τους ανθρώπους που λατρεύουν την πρόκληση της ποδηλασίας στο βουνό, με το ανώμαλο έδαφος, τον λυσσασμένο αέρα και τη θεσπέσια θέα να τους ωθούν όλο και πιο γρήγορα ακόμα πιο μακριά, ένα χειροποίητο ποδήλατο βουνού είναι η αναβάθμιση που αναζητούσαν για να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια.

Σε ένα τέτοιο απρόβλεπτο περιβάλλον, ένας αναβάτης χρειάζεται τη σιγουριά ότι το ποδήλατό του θα του προσφέρει τη στήριξη, τη σταθερότητα και την ισορροπία να κινηθεί με ασφάλεια, χάρη και σβελτάδα. Οι tailor-made σκελετοί για ποδήλατα βουνού, που κατασκευάζει από το μηδέν η εταιρεία Fidusa για τον κάθε έναν αναβάτη ξεχωριστά, χαρίζουν όλα αυτά, μαζί με την πολύτιμη άνεση και την ελευθερία της κίνησης. Αυτά πηγάζουν από τη δημιουργία σκελετών με βάση τον σωματότυπο, τη φυσική κατάσταση και τις προτιμήσεις του κάθε αναβάτη.

Πώς ξεχωρίζουν τα Ποδήλατα Βουνού της Fidusa;

Η εξατομίκευση που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Fidusa επιτρέπει στον κάθε αναβάτη να αισθάνεται το ποδήλατο σαν προέκταση του κορμιού του, και συνεπώς να κινείται με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ακόμα και σε ένα απαιτητικό και δύσκολο έδαφος όπως είναι αυτό στα βουνά. Ο σκελετός είναι ειδικά φτιαγμένος από ατσάλι, αλουμίνιο και ανθρακονήματα και προσαρμοσμένος στο ύψος και το βάρος του αναβάτη, ώστε όλες οι κινήσεις να βγαίνουν φυσικά και αβίαστα. Επίσης, κομμάτια του ποδηλάτου, όπως τα λάστιχα, οι τροχοί και η ανάρτηση, προτείνονται, προμηθεύονται και τοποθετούνται μόνο ύστερα από συζήτηση και συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, βάσει κυρίως της εμπειρίας, του στυλ και της συχνότητας οδήγησης.

Ανεβαίνοντας στο βουνό για βόλτα, για προπόνηση ή για αγώνα, τα ασυναγώνιστα ποδήλατα βουνού της Fidusa γίνονται ένα με τον αναβάτη τους και περνούν μαζί εύκολα και γρήγορα από χωμάτινους δρόμους, βραχώδεις περιοχές, λάσπες, λακκούβες, μονοπάτια και απότομες στροφές. Με ένα εξαιρετικό ποδήλατο βουνού κατασκευασμένο εξαρχής ακριβώς στα μέτρα σου, δεν υπάρχει καμία περιοχή που μπορεί να βάλει φρένα στις ποδηλατικές σου περιπέτειες και φιλοδοξίες.