Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Μοντέρνα και Στυλάτα Ποδήλατα Πόλης για Όλους 

Κάνε τη διαφορά και δες το αστικό κέντρο στο οποίο ζεις ως ένα όμορφο περιβάλλον, γεμάτο ευκαιρίες για διασκέδαση και περιπέτειες. Ένα χειροποίητο ποδήλατο πόλης είναι το «αξεσουάρ» και το μέσο μετακίνησης που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν.

Η Fidusa είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει χειροποίητα ποδήλατα παγκόσμιας κλάσης και σε καλεί να κάνεις ένα καλό στον εαυτό σου, την πόλη σου και τον πλανήτη. Συμπλήρωσε τώρα κιόλας τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα παραλάβεις σύντομα στα χέρια σου ένα φοβερό, tailor-made ποδήλατο πόλης, που θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι η ποδηλατάδα είναι το πιο εύκολο και ευχάριστο είδος γυμναστικής.

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας ένα ποδήλατο για μετακινήσεις, εξωτερικές δουλειές και εξορμήσεις, προσφέρεις μια ανάσα στην πόλη σου και το περιβάλλον. Οι τεράστιες ουρές των οχημάτων στους δρόμους όχι μόνο δυσκολεύουν τη μετακίνηση μέσα στις πόλεις αλλά επίσης επιβαρύνουν την ήδη σοβαρή κλιματική αλλαγή που επικρατεί παγκοσμίως. Δώσε το καλό παράδειγμα, και κινήσου με χάρη και άνεση μέσα στην πόλη σου με το ποδήλατο.

Γιατί να προτιμήσεις τα χειροποίητα ποδήλατα πόλης της Fidusa;

Τα χειροποίητα ποδήλατα πόλης της Fidusa είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να αγαπήσουν την άσκηση και τις ποδηλατάδες. Το γεγονός ότι η Fidusa κατασκευάζει σκελετούς ποδηλάτων από το μηδέν σύμφωνα με την ηλικία, το φύλο και τον σωματότυπο του κάθε αναβάτη καθιστά το τελικό αποτέλεσμα το πιο άνετο ποδήλατο που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο άτομο. Μάλιστα, ανάλογα με την εμπειρία του με τα ποδήλατα και το πόσο συχνά έχει σκοπό να το μετακινεί, η Fidusa κατέχει τις γνώσεις για να φτιάξει ένα ποδήλατο άκρως αποδοτικό και λειτουργικό για τις ανάγκες και προσδοκίες κάθε αναβάτη.

Η εξατομίκευση του ποδηλάτου πόλης δε σταματά εκεί. Έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το ποδήλατο με βάση το δικό σου γούστο και την αισθητική σου, επιλέγοντας τα χρώματα και τα σχέδια που σου αρέσουν. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις πετάλι στους δρόμους της πόλης σου με την απόλυτη αυτοπεποίθηση και φινέτσα.