Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εντυπωσιακά Ποδήλατα Gravel που Πάνε Παντού!

Έχεις μπερδευτεί διαβάζοντας για τις διάφορες κατηγορίες ποδηλάτων που υπάρχουν εκεί έξω; Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είδος ποδηλάτου ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, γιατί πηγαίνεις κυριολεκτικά παντού; Τότε, μόλις βρέθηκες στο σωστό σημείο, αφού τα ποδήλατα gravel κινούνται με απόλυτη άνεση και χάρη σε όλα τα είδη εδάφους και διανύουν αποτελεσματικά μεγάλες αποστάσεις. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η κατηγορία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ποδηλάτου βουνού με εκείνα των ποδηλάτων πόλης δρόμου.

Η εταιρεία Fidusa βρίσκεται στο πλευρό όλων εκείνων που λατρεύουν την περιπέτεια, τα ταξίδια και τις ποδηλατάδες, αφού τώρα μπορούν να πάρουν ένα ποδήλατο gravel που τους επιτρέπει να πάνε όπου τους λέει η καρδιά τους, από βουνά μέχρι λαγκάδια, σε πόλεις και χωριά.

Γιατί να επιλέξεις τα ποδήλατα gravel από τη Fidusa;

Η Fidusa είναι μια εταιρεία κατασκευής χειροποίητων και tailor-made ποδηλάτων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κομμάτι του ποδηλάτου έχει επιλεχθεί, φτιαχτεί και τοποθετηθεί, αφού ένας ειδικός του χώρου έχει γνωρίσει και συζητήσει με τον αναβάτη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Με αυτόν τον τρόπο η ομαλή και άνετη χρήση του ποδηλάτου από τον συγκεκριμένο αναβάτη είναι εγγυημένη.

Οι διάφορες δυνατές επιλογές για κάθε στάδιο της κατασκευής θα διαμορφώσουν ένα ποδήλατο gravel που ο κάθε αναβάτης θα λατρέψει και θα θέλει να κάνει βόλτες με τις ώρες. Το υλικό του σκελετού είναι σημαντικό τόσο για πρακτικά θέματα, όπως αντοχή και βάρος, όσο και για την προσωπικότητα του ποδηλάτου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ατσάλι, αλουμίνιο ή ανθρακονήματα για τον σκελετό. Μαζί με τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ του ποδηλάτου, δεν υπάρχει καμία περιοχή που θα φοβηθείς ή θα διστάσεις να επισκεφτείς και να εξερευνήσεις με ένα τέτοιο ευέλικτο όχημα.

Οι βόλτες, οι ημερήσιες εκδρομές και οι μακρινές διακοπές θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αφού και η ιδέα μόνο να κρατήσεις ένα τέτοιο εντυπωσιακό ποδήλατο κλεισμένο στο σπίτι θα φαντάζει σοκαριστική. Άλλωστε, τα ποδήλατα Gravel της Fidusa, όπως και όλα τα ποδήλατα της Fidusa, βάφονται και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναβατών, οι οποίοι έχουν την ελευθερία να φτιάξουν ένα πανέμορφο ποδήλατο που μπορεί να εντυπωσιάσει τον οποιονδήποτε.