ΤΟ CRO-MO ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

«Από το παράθυρο του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη πρόσεξα έναν ποδηλάτη που πήγαινε για αρκετή ώρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ασταμάτητους ελιγμούς, ο πατέρας μου, μου εξήγησε ότι το ποδήλατο αυτό ήταν fixaki. Του είπα θέλω ένα το ίδιο.»

Η Κατερίνα με είδε να κατασκευάζω ένα ατσάλινο σκελετό με μούφες και ρώτησε να μάθει περισσότερα, όπως πολλοί νεαροί, για τους σκελετούς με σωλήνες Columbus και τις μούφες δηλαδή τους συνδέσμους που ενώνουν τους σωλήνες μεταξύ τους. Έτσι ξεκινήσαμε να σχεδιάσουμε τις μούφες, του ποδηλάτου της, πρώτα στο χαρτί και μετά τις κόψαμε στο CNC. Θέλαμε να δώσουμε στις μούφες μία ξεχωριστή όψη στο σκάλισμα τους και σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες που χαρακτήριζαν ένα vintage σκελετό.
Ο σκελετός κατασκευάστηκε στα μέτρα της για να μπορεί να το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της από και προς το πανεπιστήμιο. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του σκελετού και του πιρουνιού έγινε επιχρωμίωση στις μούφες και στο πίσω ψαλίδι. Τέλος με την Κατερίνα αποφασίσαμε τα χρώματα και την διακόσμηση του ποδηλάτου.

Κατηγορία:
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σκελετός

Columbus SL Cro-Mo

Πιρούνι

Columbus Chromed Straight Blades

Σειρά Ανταλλακτικών

Single Speed

Τροχοί

Hand built polished alloy

Βάρος σκελετού (ενδεικτικό)

1750 gr.

Βάρος ποδηλάτου (ενδεικτικό)

7900 γρ.

Τιμή σκελετού (ενδεικτική)

€1800

Τιμή ποδηλάτου (ενδεικτική)

€2400

Μεγέθη

Custom

Χρώματα

Custom