ΤΟ CRO-MO ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 1980

Κατασκευάστηκε τον Αύγουστο του 2017

Το ατσάλινο αγωνιστικό ποδήλατο Fidusa 1980 με επιχρωμιωμένα μέρη του σκελετού όπως παλιά. Η σκέψη για την κατασκευή ενός ακόμη σκελετού με μούφες, ξεκίνησε πρώτα από όλα από το ενδιαφέρον πολλών, ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, για αυτό το είδος ποδηλάτου που στα τέλη του 80′ έχασε την αίγλη του με την είσοδο των αλουμινένιων σκελετών και των νέων τεχνολογιών.
Ο ατσάλινος σκελετός, ειδικά με σωλήνες Columbus SL, SLX, TSX και μούφες microfuzzione, με λεπτομέρειες από την κατασκευή τους ή με σκαλιστά λογότυπα Fidusa ήταν ότι καλύτερο για ένα χειροποίητο σκελετό Fidusa στα μέτρα και τις αποχρώσεις του αναβάτη. Αυτή λοιπόν την τέχνη και την εμπειρία της κατασκευής σκελετών με μούφες, θέλαμε να μεταφέρουμε σε έναν ολοκαίνουργιο σκελετό με σκαλισμένο το περιστέρι της Columbus στις μούφες, από τις πρώτες ύλες που φυλάσσαμε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.
Τα λογότυπα δύο ιστορικών εταιρειών Columbus και Campagnolo διακοσμούν τον κάθετο σωλήνα, η ολοκαίνουργια σειρά Centaur 11ταχ της Campagnolo για το 2018 και οι τροχοί Scirocco μετατρέπουν το 1980 σε ένα μοντέρνο ποδήλατο, με το μέγιστο συνδυασμό ταχυτήτων. Η γεωμετρία του ποδηλάτου 1980 θα σας ικανοποιήσει και σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.

Κατηγορία:
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σκελετός

Columbus SL Cro-Mo

Πιρούνι

Cro-Mo Columbus SL

Σειρά Ανταλλακτικών

Campagnolo Centaur 2 x 11 Speed

Τροχοί

Campagnolo Scirocco H35 C17 clincher

Βάρος σκελετού (ενδεικτικό)

1680 γρ.

Βάρος ποδηλάτου (ενδεικτικό)

8200 γρ.

Τιμή σκελετού (ενδεικτική)

€1100

Τιμή ποδηλάτου (ενδεικτική)

€2250