ΤΟ COLUMBUS ZONA CRO-MO 29” MTB ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ

Κατασκευάστηκε τον Μάιο του 2016

«Είμαι πελάτης της εταιρείας Fidusa σχεδόν από το ξεκίνημα της από το τέλος της δεκαετίας του 80 και αυτό είναι το τέταρτο στην σειρά ποδήλατο που μου κατασκεύασε ο Γιώργος Βογιατζής.»

Ο Στάθης ασχολείται με την ποδηλασία αλλά και με άλλα αθλήματα λόγω του ότι είναι γυμναστής. Γνωρίζει από προηγούμενες κατασκευές σκελετών ότι μπορούμε να του κατασκευάσουμε ακριβώς αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Έτσι λοιπόν θέλησε να προσθέσει στην συλλογή του και ένα 29” MTB Cr-Mo Columbus ποδήλατο.
Ξεκινήσαμε το στήσιμο από τους σωλήνες Columbus DT Ø 37mm TT Ø31,7mm ST Ø28,6mm external butted tapered HT για ποτήρια 1’ 1/8”-1’ 1/2” προχωρήσαμε στο πιο δύσκολο κομμάτι που είναι τα ειδικά νυχάκια για Throu Axle οπίσθιο τροχό με άνοιγμα 140mm της Paragon Machine Works.
Σε αυτές τις κατασκευές χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο μήκος των chain stays, αφού μας ενδιαφέρει το μικρότερο δυνατόν μήκος τους 420mm, ο απαραίτητος χώρος για το ελαστικό 29×2.3 αλλά και τον μονό δισκοβραχίονα.
Ολοκληρώνοντας την κατασκευή αναμείξαμε τα απαραίτητα χρώματα για το μεταλλικό κυπαρισσί πράσινο και τα logo που αντιπροσωπεύουν τον Στάθη.

Κατηγορία:
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σκελετός

Custom Columbus Zona 29r

Πιρούνι

Fox

Σειρά Ανταλλακτικών

SRAM

Τροχοί

Fulcrum

Βάρος σκελετού (ενδεικτικό)

1840 γρ.

Βάρος ποδηλάτου (ενδεικτικό)

10900 γρ.

Τιμή σκελετού (ενδεικτική)

€1650

Τιμή ποδηλάτου (ενδεικτική)