Παραδόθηκε στους πρωταθλητές Χρήστο Σανδαλάκη και Σωτήρη Μπρέτα στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, το πρώτο διπλό Ελληνικό ποδήλατο (tandem). Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από εμάς, στα μέτρα των πρωταθλητών. Ο πρωταθλητής μας Χρήστος Σανδαλάκης και ο οδηγός του Σωτήρης Μπρέτας αγωνίζονται στην πίστα στην κατηγορία Τάντεμ ανδρών Β’ ΑΜΕΑ.

Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή του σκελετού έγινε στις εγκαταστάσεις μας, στη Ρόδο. Οι αθλητές και οι προπονητές τους ήρθαν σε επικοινωνία με την εταιρία μας από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου για τεχνικά και άλλα θέματα που αντιμετώπιζαν. Καταλάβαμε ότι στερούνταν από ένα σύγχρονο, ελαφρύ και σκληρό ποδήλατο πίστας. μετά από συζητήσεις πήραμε την μεγάλη απόφαση να τους κατασκευάσουμε ένα ειδικό ποδήλατο πίστας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι υψηλοί στόχοι που έχουν βάλει και οι μέχρι σήμερα διακρίσεις τους, δεν ήταν ανάλογοι του εξοπλισμού που χρησιμοποιούσαν μέχρι εδώ που έφτασαν. Οι σωματομετρικές διαφορές των 2 αθλητών απαιτούν ειδικές και εξατομικευμένες κατασκευές για την μέγιστη απόδοση τους που βασίζεται στην σκληρότητα και το χαμηλό βάρος του σκελετού.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά : ο Γιώργος Βαρβεράκης, προπονητής της εθνικής ομάδας ΑΜΕΑ, ο Λάμπρος Βασιλόπουλος, προπονητής της εθνικής ομάδας πίστας, ο Χρήστος Σανδαλάκης, πρωταθλητής ΑΜΕΑ, ο Σωτήρης Μπρέτας, πρωταθλητής πίστας και ο Γιώργος Βογιατζής, κατασκευαστής των ποδηλάτων Fidusa.