ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Κατασκευάστηκε τον Δεκέμβριο του 2016

“Παρέλαβα το ποδήλατο μου λίγες ημέρες πριν τις γιορτές. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ γιατί πραγματικά είχα μπροστά μου ένα αγωνιστικό ποδήλατο όπως το φανταζόμουν. Ο κος Γιώργος μου εξήγησε το κάθε τι για την θέση μου πάνω στο ποδήλατο αλλά και γιατί είχα την δυνατότητα να ζητήσω λεπτομέρειες όσο αφορά τις λειασμένες κολλήσεις, το χρώμα κ.α. Μου έδωσε την δυνατότητα να επιλέξω ακόμη και το ελληνικό λογότυπο της εταιρείας”
Ο Γιάννης επικοινώνησε μαζί μας για να του κατασκευάσουμε ένα αλουμινένιο αγωνιστικό ποδήλατο για να το χρησιμοποιεί στον ελεύθερο του χρόνο για άσκηση.
Αφού έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις για το ύψος και το μήκος του ποδηλάτου, επικοινωνώντας μαζί του αρκετές φορές του προτείναμε να κάνει κάποιες αλλαγές στο ποδήλατο που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα για να βελτιώσει την θέση του αλλά και να αισθάνεται πιο άνετα σε αποστάσεις μεγαλύτερες από 2-3 ώρες. Ο Γιάννης μετά από αυτές τις αλλαγές και δοκιμάζοντας το ποδήλατο στις νέες ρυθμίσεις, μας έδωσε το ok να προχωρήσουμε στην κατασκευή του νέου σκελετού “Φιδούσα”. Τον σκελετό συμπληρώνει η σειρά Campagnolo Athena 11 ταχ.”

Κατηγορία:
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σκελετός

Custom Easton Lite

Πιρούνι

Carbon 1 1/8″

Σειρά Ανταλλακτικών

Campagnolo Athena 11v

Τροχοί

Campagnolo Vento

Βάρος σκελετού (ενδεικτικό)

1480 γρ.

Βάρος ποδηλάτου (ενδεικτικό)

7800 γρ.

Τιμή σκελετού (ενδεικτική)

€1250

Τιμή ποδηλάτου (ενδεικτική)

€2400